DE VERBEELDING Gertien van Rhijn

Informatie 

De Verbeelding is een kleine onderneming gelegen op een wierde(terp) die gerund wordt door Gertien van Rhijn. Ontwerp, productie en expositie vindt ruim 30 jaar plaats op haar bedrijf te Feerwerd (Groningen).

Beelden zijn unica's met als hoofdgrondstof aluminium-cement.
"Trotse"Torso's , gestilleerd vrouwlijk naakt en veel vogelvormen.Volle ronde vormen  met strakke belijning , die vaak op ooghoogte zijn geplaatst. Ze trekken uw tuin omhoog: spannender!
Door de fijne uitkristallisatie ontstaat een kwalitatief hoogwaardig product dat een zeer compact en sterk beeld geeft, die alle seizoenen jaar in jaar uit doorstaat.
Onderhoud van de beelden bestaat uit behandeling met blanke was. Geen onderhoud geeft een beeld met mooie mosafzettingen.

De beeldentuin is ruim 5000 m2 groot en bestaat uit twee lagen.Een hoog gelegen tuin op de wierde, bestaat uit drie tuinkamers gescheiden door forse beukenhagen en een lager gelegen tuin , die landschappelijk is ingericht . Deze bestaat uit een graslandschap en fruithof gescheiden door twee stroken met overdadig bloeiende wilde bloemen.  Vanaf de boventuin heeft u een geweldig uitzicht op "het Reitdiepdal". Op die plek staat ook een sfeervol theehuis.


De tuin is open , als de tuin open is (op willekeurige dagen) en na overleg is er veel mogelijk.
De entree is gratis.
Groepen zijn van harte welkom: in overleg is er veel mogelijk.
De entree voor groepen is 2.50 euro per persoon incl. koffie of thee.Dus: u hoeft niet alleen voor de beelden te komen....ook mijn tuin is zeer de moeite van het bezoeken waard!!!!!

Het Deltahus is een zelfstandig, tweepersoons appartement en staat midden in de tuin.

Graag tot ziens! Gertien van Rhijn 

Website by Tomston